A vrut să aibă cea mai mică talie din lume. Pixee Fox şi-a scos şase coaste ca să arate ca un personaj de desen animat!

23 februarie 2021   News

Pixee Fox se descrie chiar aşa, drept un personaj de desen animat viu - un fel de combinaţie între Ariel şi Jessica Rabbit, personajele cu care a fost comparată şi pe care chiar le-a ales pentru a se costuma la diverse ocazii, precum Halloweenul. Ca să arate aşa, şi-a făcut numeroase intervenţii

Pixee declară că nu-şi mai poate aminti câte intervenţii şi-a făcut - cu atât mai mult cu cât unele nu au fost reuşite, aşa cum i s-a întâmplat în 2019, când a stat o săptămâna în comă în urma unui malpraxis şi a avut nevoie de alte intervenţii de recuperare şi reparare. Aşadar, cum ar putea contoriza?! Dar ştie sigur că şi-a făcut patru operaţii de mărire a sânilor, patru operaţii la nas, mai multe liposucţii, operaţie de reconstrucţie a maxilarului şi... foarte important: şi-a scos nu mai puţin de şase coaste!

Şi asta pentru Pixee a avut obsesia de a avea cea mai mică talie din lume, deşi nu a putut ajunge decât până la a măsura de 41 de cm la mijloc, recordul fiind de 38 cm. Acest record a fost marcat de americanca născută în 1937 Cathie Jung (foto jos), care măsura, purtând corset, 38,1 cm - şi avea această măsură fără să-şi fi făcut vreo intervenţie.

De cealaltă parte, însă, Pixee Fox, care are 31 de ani, şi-a dorit şi forme voluptuoase, aşa încât, pe măsură ce i se micşora talia, şi-a mărit sânii, dar şi-a pus şi implanturi în fese, pentru a obţine curbele perfecte. Dependentă de chirurgia plastică, ea a avut până acum 200 de proceduri cosmetice (ceea ce înseamnă şi fără bisturiu). Dar poate cea mai şocantă intervenţie a fost că şi-a făcut transplant de gene cu... păr pubian. Pixee a apărut chiar şi la faimoasa emisiune E! Botched, unde doctorii Terry Dubrow şi Paul Nassif au acţionat responsabil, refuzând pur şi simplu să-i mai facă vreo intervenţie şi considerând că Pixee îşi pune viaţa în pericol. "Nu am văzut aşa ceva în întreaga mea carieră", a spus doctorul Dubrow. "Nu m-am simţit niciodată cu adevărat o fiinţă umană, ci mai degrabă o creatură fantastică", a dat replica Pixee.

Foto: Instagram, cathiejung.com

Mai multe