A vrut să fie sexy, însă ţinuta ei a arătat tot! Artista, criticată de fanii ei!

28 iunie 2017   News

N-a fost niciodată un star cu ţinute ”safe”, preferând întotdeauna să poarte ţinute extravagante, sexy şi chiar riscante. Aşa s-a dovedit a fi şi cea mai recent purtată, la un show privat,  ieri noapte, într-un club din Londra.

Rita Ora, căci despre ea este vorba, a apărut într-un club de noapte, pentru a susţine un recital, în cadrul unei petreceri private, într-o rochie din paiete, semnată de designerul Paco Rabanne. Încă de când a pătruns în club, artista de 26 de ani s-a ”luptat” cu ţinuta sa, încercând s-o împiedice să dezvăluie mai mult decât e cazul.

Din păcate pentru ea, rochia a lăsat, într-adevăr, mai mult decât e cazul al vedere. Mai întâi, la urcarea scărilor, crăpătura din lateral a oferit o privelişte generoasă asupra părţilor intime, iar apoi bliţul indiscret al paparazzilor a dezvăluit lenjeria intimă purtată de aceasta.

Văzând-o în astfel de ipostaze, fanii internauţi au taxat imediat apariţia artistei. Aceştia i-au reproşat că astfel de ţinute au devenit un obicei şi că preferă să iasă în faţă prin astfel de vestimentaţii în detrimentul vocii sale şi a talentului său de DJ-iţă. ”O petrecere privată la care s-a prezentat aşa? Ea făcea parte din ”decor”? Sigur nu talentul ei actoricesc a fost în prim plan”, ”Ea ştie ce face şi cum a ajuns?”, ”Fără sutien sau fără ruşine?”, au fost doar câteva dintre reacţiile internaute.

foto: Splash

Mai multe