Aceste vedete au doborât recorduri mondiale! Cum au intrat în Cartea Recordurilor?

24 septembrie 2017   News

Nu le era de-ajuns că sunt faimoşi, bogaţi şi frumoşi, aceste celebrităţi se pot mândri şi cu faptul că au intrat în Cartea Recordurilor. Iată care a fost recordul lor mondial!

Jennifer Lawrence a fost denumită actriţa dintr-un film de acţiune care a fost plătită cel mai bine în 2015. De fapt, până la ea nu s-a mai încasat o asemenea sumă! Făcând parte din echipa care a realizat blockbuster-ul Hunger Games, frumoasa blondină se poate lăuda cu faptul că a făcut parte dintr-o producţie hollywoodiană care a încasat peste un miliard de dolari din toată lumea.

Melodia Rap God care a fost lansată în 2013 de Eminem ca single de mare succes al artistului este cea mai lungă melodie care a intrat vreodată în topurile Billboard, având nu mai puţin de 1.560 de cuvinte. Astfel, rapperul a intrat în Cartea Recordurilor cu cea mai lungă melodie din Billboard!

Dr. Dre n-a mai înregistrat un cântec de peste un deceniu, dar în 2014 şi-a vândut compania Beats celor de la Apple, în schimbul a 3 miliarde de dolari, numai el luând acasă 640 de milioane, după plata taxelor şi a altor obligaţii. Aceste încasări fabuloase sunt cele mai mari înregistrate vreodată de un muzician. Cel puţin până în acel moment.

Nu prea mai e niciun secret pentru nimeni că Sofia Vergara este cel mai bine plătită actriţă de televiziune. Numai din rolul ei din serialul Modern Family – adică excluzând apariţiile ei publice plătite şi contractele de imagine semnate cu diverse branduri internaţionale – Vergara primeşte câte 37 de milioane de dolari în fiecare an.

Prima persoană din lume care a obţinut 100 de milioane de like-uri pe pagina sa de Facebook a fost nimeni alta decât Shakira, care nici mai mult, nici mai puţin a doborât astfel un record mondial.

Robert Downey Jr. deţine şi el un record de toată invidia, el fiind cel mai bine plătit actor din tot showbiz-ul american. E drept că totul s-a întâmplat în trecut, în 2015 mai exact, când actorul a încasat nu mai puţin de 75 de milioane de dolari, însă suma este la fel de spectaculoasă şi-n ziua de azi!

Selfie-ul realizat de Ellen DeGeneres la ceremonia de decernare a Oscarurilor din 2014 a fost, timp de doi ani, cea mai shared fotografie pe Twitter, având până în 2016 peste 3 milioane de retweets. Imaginea cu pricina a făcut înconjurul lumii, atât de admirată a fost de oameni din absolut orice colţ de lume.

Mai multe