Actor din ”Star Wars”, diagnosticat cu schizofrenie

12 aprilie 2016   News

În luna iunie a anului trecut, actorul a fost arestat după ce n-a oprit la avertismentul poliţiei, şi-a sfârşit intrând cu autovehiculul într-un copac. Iar acum ies la iveală noi informaţii despre comportament neadecvat a actorului din ”Star Wars”.

Pe când era un copil, Jake Lloyd a jucat rolul lui Anakin Skywalker,  din blockbusterul ”Star Wars: the Phantom Menace”. Şi deşi toţi s-ar fi aşteptat ca Jake să urmeze o carieră în cinematografie, timpul n-a fost bland cu actorul. Duminică, mama lui Jake, Lisa, a anunţat că actorul suferă de schizofrenie şi că a fost transferat din arestul poliţiei într-o clinică psihiatrică.

Jake, în prezent

Lisa a mai declarat că şi-a văzut fiul în urmă cu o săptămână şi că deja a observant anumite îmbunătăţiri la comportamentul fiului ei.

Totuşi, aceasta a dat de înţeles că fiul său nu va fi eliberat prea curând şi că este supus, evident, unui tratament medicamentos continuu: ”Familia lui vrea ca Jake să stea suficient timp acolo încât să se facă bine.”.

Jake, la zece ani

Amintim că Jake a jucat în ”Phantom Menace” alături de actori precum Natalie Portman, Ewan McGregor şi Liam Neeson. Actorul avea doar 10 ani pe când a cunoscut succesul hollywoodian.

Alături de Liam Neeson şi Natalie Portman

Mai multe