Actori de succes care au fost distruşi de Hollywood

16 iunie 2017   News

Au reuşit să dea lovitura în Cetatea Filmului, după care au mers pe o pantă descendentă în carieră şi chiar şi-n viaţă. Ce s-a întâmplat cu aceşti actori care promiteau să se menţină în top?

Edward Furlong

Avea numai 14 ani când a apărut în Terminator 2: Judgment Day şi ne-a cucerit pe loc! Însă succesul pe care i l-a adus un film de acţiune de calibrul acesta nu i-a garantat, însă, şi o viaţă lipsită de griji, precum ne-am fi aşteptat. Ce s-a întâmplat? Ei bine, partenerul lui Arnold Schwarzenegger s-a implicat într-o relaţie amoroasă cu mentorul său, Jacqueline Louise Domac, la numai un an de când devenise faimos, numai că fericirea cunoscută în cuplu, timp de şase ani, nu i-a fost de-ajuns tânărului actor.

De fapt, idila s-a încheiat cât s-a putut de prost, iubita sa Jacqueline declarând că Edward o abuza fizic pe vremea cât formau o pereche. Auci! Motivul comportamentului său care lăsa de dorit a fost, bineînţeles, consumul de droguri şi de alcool. Iar această dependenţă i-a distrus şi cariera înfloritoare. Actorul a continuat apoi să ignore multe restricţii impuse de lege, privind accesul lui în apropiarea fostei sale iubite, la fel de bine precum a dat dovadă iar şi iar de un temperament violent. În 2014, s-a internat într-o clinică de reabilitare şi aceea a fost ultima ştire legată de el apărută în presă. Trist, nu-i aşa?

 Macaulay Culkin

S-au scris multe despre simpaticul star al filmelor Singur acasă şi multe dintre articolele publicate despre actor nu au fost deloc flatante. Astfel, după ce Macaulay Culkin a devenit faimos la începutul anilor ’90, acesta a descoperit că propriul său tată îi toca mărunt întreaga avere agonisită în urma apariţiei în aceste filme de mare succes. De fapt, s-a ajuns atât de departe, încât actorul şi-a dat în judecată părinţii pentru a câştiga controlul asupra propriilor bani. Nu-i de mirare că, la o vârstă atât de fragedă, tânărul şi-a pierdut controlul asupra propriei vieţi şi a apelat la droguri pentru alinare!

În 2004, a fost arestat pentru posesie de droguri, iar presa l-a atacat din toate părţile. În ceea ce privea cariera sa, s-a ales praful de ea. Macauley a reuşit, într-un final, să-şi revină şi să-şi caute o nouă preocupare care să îl ţină departe de droguri. S-a apucat de muzică şi cântă acum cu trupa Velvet Underground, însă nimeni nu-i poate prezice, în momentul de faţă, o revenire pe marile ecrane.

Danielle Fishel

A făcut ravagii în serialul Boy Meets World, adică Cory şi restul lumii, în 1993, când era o adolescentă simpatică şi aparent inocentă, pe placul audienţei de aceeaşi vârstă. Însă o greşeală prostească a îndepărtat-o de la Hollywood tocmai când părea că toate uşile îi sunt deschise în industria cinematografică. Ce a făcut? A fost prinsă de poliţie conducând maşina sub influenţa alcoolului.

O să spuneţi că asemenea scăpare e o nimica toată în showbiz-ul american şi aveţi dreptate, însă, în acele vremuri, situaţia era puţin diferită. Astfel, Danielle s-a retras uşurel din lumina reflectoarelor şi s-a dedicat trup şi suflet familiei pe care şi-a format-o ulterior. Bine măcar că n-a apucat-o pe o pantă şi mai periculoasă, ca alţi tineri care au reuşit să-şi distrugă aproape întreaga viaţă!

Mai multe