Actorii care au fost plătiţi cu mai mulţi bani decât meritau. Cine e în topul listei?

8 decembrie 2016   News

În fiecare an, revista Forbes organizează un top al actorilor plătiţi exagerat la Hollywood. O listă pe care nimeni nu vrea să se regăsească, desigur! Iată, aşadar, care sunt acei actori care conduc acest clasament.

Pe locul 1 în acest clasament

Surprinzător sau nu, Johnny Depp este cel care se află în fruntea clasamentului, pentru al doilea an consecutiv. Se pare că 2016 nu a fost un an tocmai bun pentru celebrul actor, dat fiind faptul că a divorţat de soţia lui, iar filmele în care a apărut el au scos un profit minim.

Astfel, potrivit estimărilor făcute de specialişti, pentru cele trei filme făcute recent, Johnny Depp a scos un profit de 2,80 dolari la fiecare dolar încasat.

Will Smith, pe locul 2

Al doilea clasat este Will Smith, care a avut încasări de doar 13 milioane de dolari, bugetul producţiei fiind de 34 milioane de dolari. Profituri dezamăgitoare au înregistrat şi alte filme în care a jucat Smith. De exemplu,  "Focus" şi "After Earth" au înregistrat pierderi economice, deşi actorul a fost plătit regeşte.

Channing, pe locul 3

Podiumul actorilor plătiţi exagerat este completat de Channing Tatum, care a avut încasări de doar 6 dolari la fiecare dolar încasat.

Alţi actori care se regăsesc pe această listă: Will Farrell, George Clooney, Adam Sandler, Mark Wahlberg, Julia Roberts, Bradley Cooper.

foto: arhivă OK!

Mai multe