Actorul din producția "Singur acasă", acuzat că a violat o femeie

25 august 2022   News

Starul din Singur acasă, Devin Ratray, e acuzat că a violat o femeie la New York.

Actorul, care a devenit faimos datorită rolului său din faimoasa producție, unde îl juca pe Buzz McCallister, ar fi atacat-o pe Lisa Smith în apartamentul său din Manhattan în 2017.

Ea crede că bărbatul de 45 de ani a drogat-o înainte de a o agresa sexual și a mers la Poliție pentru a face o reclamație la scurt timp după presupusul incident.

Anul trecut, actorul a fost arestat pentru violență domestică, după ce și-a agresat iubita de atunci. Ulterior, el a fost eliberat pe o cauțiune de 25.000 de dolari și a pledat nevinovat, știrile despre arestarea sa făcând titluri.

Se spune că acest lucru a determinat-o pe Lisa să contacteze oficialii din Poliție pentru a afla de ce propriul ei caz împotriva lui nu a fost urmărit.

Ea a fost informată că ofițerii au crezut în mod incorect că nu vrea să depună plângere și au decis să închidă cazul – o mișcare care „devastat-o”.

Potrivit CNN , Smith și Ratray erau prieteni de mai bine de un deceniu înainte de presupusul incident, pe 21 septembrie 2017.

Se crede că cei doi s-au întâlnit la o băută, împreună cu fratele lui Smith și cu un alt prieten, apoi s-au dus cu toții la apartamentul actorului pentru a continua noaptea.

Ea susține că actorul a insistat să-i dea un anumit pahar să bea, după care s-a simțit epuizată și a fost încurajată să doarmă.

„Îmi amintesc că m-am trezit și nu mă puteam mișca”, a spus ea. „Nu puteam să deschid ochii, dar auzeam ce se întâmplă. Știam că ceilalți doi oameni dispăruseră și eu eram încă pe canapea”.

Femeia susține că Ratray a agresat-o sexual pentru ceea ce părea a fi „o eternitate”, înainte de a o lăsa pe canapea.

Publicația relatează că Smith s-a confruntat cu actorul prin mesaje a doua zi, dar el a negat că a agresat-o, susținând că nu poate face sex pentru că este impotent.

În urma presupusului incident, ea a făcut o reclamație și un ofițer NYPD a intervievat-o în noiembrie 2017.

Smith a cooperat cu Poliția și a trimis hainele pe care le purta noaptea pentru testarea ADN .

Ratray a negat toate acuzațiile aduse lui și a spus publicației că „nu au făcut sex”.

Mai multe