Actorul Michael Caine (85) a ajuns în scaun cu rotile. Ce a păţit?

23 martie 2018   News

În vârstă de 85 de ani, unul dintre cei mai mari actori de la Hollywood, o legendă vie, întâmpină probleme de sănătate. Actorul englez, câştigător a două premii Oscar, faimosul Michael Caine, a ajuns în scaun cu rotile.

Din păcate, a avut parte de un accident. Michael a alunecat în grădina plină de zăpadă şi şi-a rupt glezna, aşa că are nevoie de recuperare. Imaginile recente cu el i-au îngrijorat pe fanii care l-au văzut ţintuit într-un scaun cu rotile, împins de un apropiat al său. Activ din fire, Micheal nu avea cum să rateze o petrecere chiar de ziua lui de naştere. Pe 14 martie a împlinit 85 de ani, iar prietenii şi colegii i-au organizat o petrecere de vis la care actorul a venit într-un scaun cu rotile.

Acum, Sir Michael Caine a mai progresat, iar piciorul său pare să fie pe calea cea bună. Chiar dacă nu se află în cea mai bună formă fizică, asta nu înseamnă că s-a retras în casa lui pentru o perioadă nedeterminată. Joi seara a participat la un eveniment la Londra şi a fost fotografiat mergând cu ajutorul unui cadru. În ciuda dificultăţilor de deplasare, actorul a fost elegant ca întotdeauna, îmbrăcat într-un costum bleumarin, prezent la lansarea noului său film, "My Generation", un omagiu pentru cultura pop din anii 1960.

Foto: Splash News, Hepta

Mai multe