Actriţa (86) care a purtat rochia în care a câştigat Oscarul în 1962

5 martie 2018   News

Este una dintre cele mai longevive actriţe de la Hollywood şi duminică seara, la Teatrul Dolby din Los Angeles, a fost în centrul atenţiei. La cei 86 de ani a reuşit să întoarcă privirile pe covorul roşu de la Premiile Academiei Americane de Film cu un look vintage şi cu o rochie de Oscar.

A purtat o rochie veche de peste jumătate de secol.

Rita Moreno a fost una dintre cele mai apreciate actriţe de la eveniment după ce a venit îmbrăcată într-o rochie cu istorie. Nu a purtat o creaţie din cele mai recente colecţii ale designerilor renumiţi ci una cu care a rămas în amintirea tuturor la Oscaruri. A ales să facă un gest inedit şi a păşit pe covorul roşu în aceeaşi rochie în care apărea la ediţia din 1962, seara în care a cucerit o statuetă aurie pentru Cea mai bună actriţă în rol secundar în "West Side Story".

În aceeaşi rochie a câştigat Oscarul în 1962.

Pe atunci avea doar 31 de ani şi arăta ca un top model, dar nici aseară, la cea de-a 90-a ediţie a evenimentului, nu a fost mai prejos, deşi au trecut 56 de ani de la apariţia sa memorabilă.

Rita Moreno a defilat şi pe scena de la Teatrul Dolby unde a urcat pentru a prezenta un premiu Oscar. Rochia de seară cu un top negru şi fustă voluminoasă, cu imprimeu auriu, a fost genială, iar accesorizarea extravagată cu cercei masivi, colier statement şi brăţară aurie, alături de o pereche de mănuşi lungi şi o bandană oe cap, au completat perfect apariţia de divă, fiind foarte aprecită de criticii de modă.

Foto: Getty Images, Twitter

Mai multe