Actriţa care o joacă pe Regina Elisabeta, în ”The Crown”, trăieşte o dramă!

29 ianuarie 2018   News

Pe Claire Foy o cunoaştem din serialul ”The Crown” care spune povestea Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii. La doar 33 de ani, actriţa a făcut istorie în acest rol, câştigând un Glob de Aur, şi fiind nominalizată pentru al doilea, graţie interpretării sale magistrale. Din păcate, în viaţa reală, actriţa a avut de înfruntat momente grele, după ce soţul său a fost la un pas de moarte.

Claire Foy în rolul Reginei Elisabeta a II-a

Claire Foy este căsătorită cu Stephen Campbell încă din 2014 şi împreună au o fetiţă. Anul trecut a însemnat pentru actriţă succes pe plan profesional, dar nefericire pe plan personal, soţul său fiind diagnosticat cu tumoare cerebrală beningnă. ”Nu ştiam dacă o să fiu o văduvă până la sfârşit. (n.r. terminarea filmărilor pentru sezonul 1)”, spune actriţa despre drama trăită, într-un interviu recent.

Claire a admis că boala soţului său a făcut ca timpul petrecut la filmările sezonului doi să fie insuportabil, fiind într-un stres continuu. ”Fiica mea nu ştia ce se întâmplă. Însă cei din familie da şi vedem asta în ei.”, a declarat Claire Foy pentru The Sun.

Claire şi soţul său, Stephen

Din fericire, anul trecut, soţul său a fost operat, iar intervenţia s-a dovedit a fi de succes, tumoarea cerebrală fiind înlăturată în totalitate. Totuşi, această experienţă i-a amintit de toată drama prin care a trecut chiar ea, la vârsta de 17 ani, când a avut şi ea o tumoare beningnă la ochi. Faptul că a reuşit să învingă boala şi să fie operată cu succes a împins-o să-şi urmeze visul de a deveni actriţă.

Mai multe