Actriţa Charlize Theron s-a îngrăşat teribil!

27 septembrie 2016   News

Guşă, fund enorm, coapse voluminoase şi o burtă ce se revarsă! Aşa poate fi descrisă acum Charlize Theron, actriţa care până nu demult era una dintre cele mai slabe şi frumoase actriţe de la Hollywood. Ce s-a întâmplat cu ea? 15 kilograme în plus, „graţie” unei diete speciale.

S-a îngrăşat 15 kilograme

Probabil vă întrebaţi şi voi, ca şi noi de altfel, cum se poate ca Charlize Theron să fi trecut printr-o schimbare atât de drastică într-un timp atât de scurt. Ei bine, aflaţi, în primul rând, că e vorba de o schimbare dorită, starul îngrăşându-se în mod deliberat. De ce ar face asta? Pentru un alt premiu Oscar, desigur!

Actriţa a trecut printr-o transformare radicală

Actriţa în vârstă de 41 de ani a reuşit să acumuleze 15 kilograme pentru rolul din noul ei film, ”Tully”, pe care îl filmează zilele acestea în Vancouver. Acolo au şi surprins-o paparazzi, aceste noi fotografii arătându-ne-o pe celebra actriţă pe platourile de filmare.

S-a îngrăşat pentru un rol

O schimbare drastică, aşadar, pe care Charlize pare să o fi îmbrăţişat-o instant, căci ştim că ar face orice pentru un premiu Oscar, iar metoda aceasta nu îi este străină. Amintim că în 2004, Charlize a câştigat statueta celebră pentru un rol în filmul ”Aileen Wournos”, pentru care s-a îngrăşat 13 kilograme.

Actriţa este total transformată

Aşa a arătat actriţa până acum

foto: hepta

Mai multe