Actriţă de la Hollywood, abuzată sexual de un regizor

4 iulie 2016   News

Nu e un lucru uşor de admis, aşa că e de înţeles de ce Thandie Newton a ales să vorbească despre acest episod dureros după aşa mulţi ani de când s-a întâmplat. Actriţa a mărturisit într-un interviu pentru ”W Magazine„ că a fost abuzată sexual de un regizor, la începutul carierei sale.

Thandie a vorbit despre abuzul sexual la care a fost supusă la începutul carierei

Actriţa din ”The Pursuit of Hapyness”, în vârstă acum de 43 de ani, şi-a deschis inima şi-a vorbit despre evenimentul traumatizant ce a avut loc în trecut. Aceasta a povestit că un regizor a filmat-o în timp ce o îndruma să se atingă în zone erogene. ”Regizorul avea o cameră cu care mă filma în timp ce mă punea să mă ating şi să mă gândesc la actorul cu care urma să filmez o scenă erotică. M-am gândit că e puţin ciudat, dar faptul că era şi o femeie-regizor în cameră… m-a convins s-o fac.”.

Thandie a mai povestit că, ulterior, regizorul a arătat respectiva filmare mai multor oameni din branşă, lucru extrem de înjositor şi incomod pentru actriţă. ”Se pare că regizorul arăta filmarea tuturor prietenilor săi, după o partidă de poker.”, a declarat Thandie.

”Am fost atât de naivă atunci când mi-am început cariera, iar acum încep să-mi dau seama că trebuie să ne pregătim copiii – am două fete frumoase, una de 16, iar cealaltă are 11 ani. Nimeni nu vrea să vorbească despre asta, căci nimeni nu vrea să fie asociat cu astfel de lucruri. Însă, o persoană va citi toate acestea şi va fi suficient de puternică încât să nu accepte astfel de abuzuri sexuale din partea regizorilor.”, a declarat în final Thandie.

Thandie în filmul ”2012”

foto: Hepta /Cinemagia

Mai multe