Actriţa din “10 Things I Hate about You”, Julia Stiles, s-a logodit!

5 ianuarie 2016   News

Filmul în care a jucat alături de Heath Ledger, 10 Things I Hate About You, în 1999, a făcut-o vedetă la Hollywood. Este vorba despre Julia Stiles, blonda incisivă şi inteligentă de 18 ani care s-a lăsat sedusă de personajul lui Ledger. Actriţa, acum în vârstă de 34 de ani, tocmai a anunţat acum, după Sărbători, că este logodită.

La 18 ani, când a jucat în comedia romantică alături de Heath Ledger

Blondina din seria “Bourne” a povestit pentru revista People că iubitul ei, Preston J Cook, un asistent cameraman care-a lucrat pentru filmul “The Revenant”, a cerut-o de soţie chiar în Ajunul Crăciunului, pe când se aflau într-o vacanţă în Isla Grande, în Columbia.

Julia Stiles şi-a arătat inelul de logodnă din timpul vacanţei de Crăciun

“Cel mai frumos Crăciun”, a comentat actriţa la fotografia pe care-a postat-o pe Instagram cu inelul cu diamant, prin care şi-a anunţat fanii că va îmbrăca rochia de mireasă cât de curând.

Julia Stiles are o relaţie cu Preston din timpul filmărilor peliculei de anul trecut, “Go With Me”, după ce a încheiat idila cu David Harbour, actor în serialul “The Newsroom”. În curând, o vom vedea pe Julia într-un film alături de Al Pacino, “Misconduct”.

Julia Stiles, acum la 34 de ani, se bucură de o carieră destul de frumoasă

FOTO GETTY IMAGES

Mai multe