Actriţa din ”Friends” şi-a recăpătat chipul de odinioară. A scăpat de efectele operaţiilor estetice!

7 noiembrie 2018   News

În 1994, cucerea America în sitcomul de succes ”Friends”, în care juca alături de Jennifer Aniston şi Lisa Kudrow. Din păcate, faima câştigată a făcut-o să recurgă la operaţii estetice, din dorinţa de a rămâne în faţa fanilor neschimbată de la debutul actoricesc.

Ani la rând, toţi s-au întrebat ce s-a întâmplat cu chipul frumoasei Monica de a ajuns de nerecunoscut. Adevărul era că aceasta apelase la operaţii estetice, care îi distorsionase imaginea de odinioară. A recunoscut-o chiar şi ea, în nenumărate rânduri, mărturisind că regretă intervenţiile.

Din fericire, peste ani, efectul operaţiilor estetice s-a dus, Courteney Cox arătând din ce în ce mai bine. Ieri, paparazzi au surprins-o în timp ce pleca de la un salon de manichiură din Beverly Hills şi trebuie să recunoaştem că actriţa arată mai bine ca oricând la cei 54 de ani.

Nu numai că se bucură de o siluetă ca trasă prin inel, dar Courtney are şi un chip radios, care nu trădează deloc operaţiile estetice pe care şi le-a făcut de-a lungul anilor. Starul din „Friends” arată acum mai bine decât o făcea la 40 de ani.

foto: profimedia

Mai multe