Actriţa Doris Roberts, câştigătoare a 5 premii Emmy, a decedat

19 aprilie 2016   News

Unii o ştiu din ”Everybody Loves Raymond”, în care a jucat din 1996 şi până în 2005, alţii o ştiu din roluri secundare precum Doris Hammond, din serialul „Neveste Disperate”. Cariera sa vastă, energia sa, dar şi spiritul mereu vesel au recomandat-o pe Doris întotdeauna ca fiind veşnică. Din păcate, Doris Rammond s-a stins din viaţă la 90 de ani.

În ”Everybody Loves Raymond”

Potrivit Dailymail, celebra actriţă câştigătoare a cinci premii Emmy a murit în somn, în reşedinţa sa din Los Angeles, de cauze naturale. A lăsat în urmă un fiu neconsolat, numit Michael Cannata Jr. şi trei nepoţi.

Vestea tristă a morţii actriţei i-a făcut pe foştii ei colegi de platou să umple reţelele de socializare cu mesaje la adresa ei. ”Doris Roberts a avut o energie şi-un spirit tânăr ce mă uimeau”, a declarat Romano, actorul care a jucat cu ea în ”Everybody loves Raymond”.

Alături de Eva Longoria, în ”Neveste Disperate”

”Era neobosită. Fie că juca, fie că se ocupa de diferite cauze umanitare sau că oferea sfaturi tinerilor actori, ea emana dragoste pentru viaţă şi lume. O să-mi lipsească enorm”, a declarat un alt actor.

A murit la 90 de ani

Amintim că actriţa s-a născut pe 4 noiembrie 1925, în St. Louis Missouri. S-a mutat la scurt timp în New York, unde a urmat o carieră în cinematografie. Din 1952, când a fost cooptată de Studio One, şi până în prezent, numele lui Doris apare în peste 150 de producţii cinematografice.

foto: arhivă / Getty images

Mai multe