Actriţa Gillian Anderson din "Dosarele X" a primit o stea pe Aleea Celebrităţilor

9 ianuarie 2018   News

Celebra actriţă americană cunoscută pentru interpretarea rolului Danei Scully, agent special FBI din serialul "Dosarele X" are în sfârşit propria stea pe Aleea Celebrităţilor. După ce a participat la Globurile de Aur, îmbrăcată în negru pentru a încuraja mişcarea de susţinere a egalităţii şi a drepturilor femeilor şi a protesta împotriva abuzurilor producătorului Harvey Weinstein, vedeta în vârstă de 49 de ani a avut onoarea de a primi  o stea pe Walk of Fame.

Acum are propria stea pe Aleea Celebrităţilor.

Ieri, imediat după Gala Globurilor de Aur, actriţa şi-a schimbat ţinuta în una mult mai sexy, de data aceasta în culori metalice şi a impresionat prin adâncimea decolteului. A ales să poarte o rochie cu bretele subţiri, un model pe argintiu, până la glezne, rochie pe care a asortat-o cu o pereche de sandale înalte, tot metalice, cercei preţioşi şi o pereche de ochelari de vedere cu rame negre.

A purtat ochelari de vedere, iar culoarea părului nu este tocmai cea mai strălucită alegere.

A fost prezentabilă din punct de vedere vestimentra, dar chipul îi pare îmbătrânit din cauza culorii părului de un blond platinat care nu o avantajează. Toate acestea au pălit însă în faţa discursului său emoţionant, actriţa aducându-i un omagiu personajului său din "Dosarele X" despre care a spus că este o persoană "înverşunat şi independentă" şi un personaj inovator pentru femeile din industria de divertisment, informează Mirror.

Ţinuta purtată de actriţă a fost una care a astra atenţia.

Actriţa devenită celebră la Hollywood a mărturisit că a avut "marele noroc" să îl cunoască pe Chris Carter, creatorul francizei "The X-Files", care i-a oferit rolul agentului special FBI Dana Scully în acest serial poliţist. "O femeie care nu era doar obiectul dorinţei unui bărbat, ci o femeie curajoasă, inteligentă, curajoasă, care avea o carieră şi era independentă. Era o tipologie de femeie tânără care nu mai fusese expusă până atunci la televizor şi, aşa cum au demonstrat-o imediat reacţiile fanilor, un model de care aveau nevoie femeile de toate vârstele de pretutindeni care nu aveau o reprezentată la televizor", a spus Gillian în cadrul discursului său.

Tot ieri, colegul său de serial, David Duchovny, interpretul personajului Fox Mulder din "The X-Files" a primit o stea pe Aleea Celebrităţilor, chiar lângă cea a colegei sale, dar nu a putut fi prezent la ceremonia care a avut loc la Los Angeles.

Citeşte şi: Ce îmbătrânită e Gillian Anderson (49) la Globurile de Aur! Timpul n-a fost blând cu chipul ei!

Foto: Getty Images

Mai multe