Actriţa, operată de urgenţă la coloană. Acum se foloseşte de un scaun cu rotile sau de un baston

25 ianuarie 2018   News

La cei 31 de ani, a bifat deja apariţii notabile în filme precum: ”Resident Evil”, ”John Wick”, ”Triplu X-Întoarcere lui Xander Cage” şi chiar în serialul ”Orange is the new black”. Are, aşadar, o viaţă profesională satisfăcătoare şi promiţătoare. Pe plan personal, însă, actriţa se luptă cu nişte probleme de sănătate serioase.

S-a folosit de un cărucior cu rotile în primele zile de după operaţia la coloană

Recent, Ruby Rose, căci despre ea era vorba, le-a mărturisit fanilor internauţi că a avut probleme cu coloana vertebrală şi că a fost nevoită să treacă printr-o operaţie dureroasă şi îndelungată. ”În ultimii ani (decadă) m-am confruntat cu nişte probleme la nivelul coloanei vertebrale. Acum mă recuperez după o operaţie făcută la nivelul coloanei. Aşadar, o să mă vedeţi în baston şi-n cărucior cu rotile. Dar să ştiţi că sunt bine şi o să mă recuperez”, a încercat actriţa de 31 de ani să-şi calmeze fanii.

Dar se recuperează rapid!

Ce-i drept, la câteva zile de la această postare, Ruby Rose a fost surprinsă prin West Hollywood folosindu-se de un baston pentru a se deplasa. Actriţa a slăbit, într-adevăr foarte mult, iar silueta ei este fragilă, însă pare binedispusă şi optimistă.”M-am obişnuit cu bastonul meu”, a fost descrierea care a însoţit o fotografie de-a actriţei, în care apare destul de stylish, alături de respectivul baston.

Mai multe