Actriţa principală din serialul Law & Order este fiica unei bombe sexy a Hollywood-ului de altădată. Cine a fost celebra ei mamă?

18 februarie 2021   News

Cine s-a uitat la seria de mare succes Law & Order: Special Victims Unit, o ştie cu siguranţă.

Este vorba despre eroina principală a serialului, actriţa Mariska Hargitay, cea care interpretează rolul căpitanului Olivia Benson, interpretare pentru care a fost recompensată cu numeroase trofee, printre care şi un Glob de Aur.

Puţini ştiu, însă, că frumoasa actriţă acum în vârstă de 57 de ani este fiica unui sex-simbol al Hollywood-ului de altădată. Ei bine, da, mama Mariskei a fost nimeni alta decât diva blondă Jayne Mansfield, cea despre care s-a zis că va fi noua Marilyn Monroe. Mariska este a treia născută a actriţei Jayne Mansfield din cel de-al doilea ei mariaj, cel cu actorul şi culturistul de origine maghiară Miklós "Mickey" Hargitay, cel care a câştigat titlul de Mister Universe în 1955.

Jayne a fost căsătorită, în scurta ei viaţă, de trei ori şi a avut cinci copii. Pe mama ei, diva vechiului Hollywood, Mariska n-a apucat s-o cunoască, având doar trei ani atunci când Jayne a murit la doar 34 de ani, în urma unui tragic accident de maşină.

Hargitay nu şi-a cunoscut cu adevărat mama, dar i-a moştenit frumuseţea, fiind încoronată în adolescenţă Miss Beverly Hills USA şi ieşind pe locul patru în concursul Miss California. În 2004, Mariska s-a căsătorit cu actorul Peter Hermann, pe care l-a cunoscut pe platourile de filmare ale serialului of Law & Order, cei doi devenind, ulterior, părinţii a trei copii, unul biologic şi doi adoptaţi.

Ce mică este, aşadar, lumea filmului american …

Foto: Profimedia, Getty Images

Mai multe