Actriţa Rose McGowan, arestată pentru posesie de droguri

15 noiembrie 2017   News

Ea este una dintre celebrele actriţele care l-au acuzat pe producătorul Harvey Weinstein (65) de hărţuire sexuală şi a declanşat astfel un scandal de proporţii la Hollywood. Rose McGowan, actriţa americană în vârstă de 44 de ani care a aruncat cu cuvinte grele la adresa lui Harvey, desciind perfect umilinţele prin care a trecut în prezenţa lui, este din nou în centrul atenţiei.

A fost victima hărţuirii sexuale, Harvey promiţându-i faimă în schimbul unor favoruri sexuale, iar acum Rose este protagonista unui nou scandal, cu droguri. Actriţa a fost arestată marţi seara pentru infracţiunea de deţinere a unor substanţe ilegale, despre care se crede că sunt droguri - cocaină

Mandatul de arestare a fost obţinut de Departamentul de Poliţie al Autorităţii Aeronautice Metropolitane din Washington şi a fost emis pe 1 februarie. Rose McGowan a fost arestată marţi pentru posesie de droguri, dar a fost eliberată pe o cauţiune în valoare de 5.000 de dolari. Acuzaţiile de posesie de substanţe ilegale vin după o amplă anchetă a poliţie delanşată în momentul în care vedeta şi-a uitat câteva lucruri personale într-un avion al companiei americane United Airlines. Oamenii care se ocupau de curăţenia în aeroport au îmnânat lucrurile poliţiei şi s-a declanşat o anchetă după ce au fost găsite urme de cocaină pe ele.

Conform purtătorului de cuvânt al biroului şefului de poliţie din Virginia, citat de revista Variety, Rose McGowan "s-a predat la începutul după-amiezii la un centru de detenţie pentru adulţi din comitatul Loudoun".

Foto: Getty Images, Hepta

Mai multe