Actriţă supărată că a purtat o ţinută de 200 $ la SAG: "Voiam o rochie de superstar!"

30 ianuarie 2018   News

Aţi auzit de actriţa Taryn Manning? Nu sunteţi chiar singurii, căci americanca de 39 de ani este puţin cunoscută de publicul larg, cu excepţia celor care vizionează serialul Orange Is The New Black. Căci da, în această producţie joacă Taryn Manning.

Ei bine, după gala premiilor Screen Actors Guild, actriţa o să fie ceva mai cunoscută, şi nu pentru motive demne de admirat.

Pe scurt, stilista actriţei i-a oferit acesteia o rochie creată de Adrianna Papell, în valoare de... doar 200 de dolari, pe care s-o poarte pe covorul roşu. După eveniment, presa de fashion a scris pe larg despre alegerea vestimentară a actriţei, lăudând-o, în mare parte, că a fost de acord să poarte o ţinută accesibilă pentru seara în care vedetele se bat în rochii de mii de dolari.

Semn de modestie? Nu chiar, căci Taryn nu ştia că rochia aleasă de stilistă este atât de... ieftină.

Despre adevăratele sentimente ale actriţei pentru această rochie am aflat după ce un reporter al site-ului TMZ a lăudat-o, atunci când a întâlnit-o pe aeroportul din Los Angeles, pentru faptul că a purtat o rochie cu un preţ atât de convenabil.

Furioasă, Taryn a răspuns: "Nu, nu este deloc cool. Şi e enervant că stilista mea nu mi-a spus asta. Acum, poate toată lumea să poarte rochie ca a mea, aşa că asta e Ok. Dar pentru mine tot e nasol, pentru că voiam să apar într-o ţinută de superstar. E clar că designerul a avut parte de publicitate, ar trebui să mă plătească serios pentru asta."

Oook. Să înţelegem că, atunci când a îmbrăcat rochia, Taryn nu şi-a dat seama că e ieftină? Asta înseamnă că designerul a făcut, până la urmă, o treabă bună, nu-i aşa?

Ulterior, actriţa şi-a cerut scuze pentru această ieşire la cald, printr-o postare împăciuitoare pe Instagram, în care a declarat, printre altele, că nu eticheta sau preţul contează. Serios?

Mai multe