Actriţe talentate despre care n-o să crezi că n-au luat Oscarul

26 februarie 2016   News

Duminică, 28 februarie, la Los Angeles va avea loc gala Premiilor Oscar 2016. Înainte de eveniment, noi vă propunme un top al actriţelor care n-au câştigat niciodată un premiu al Academiei Americane de Film, deşi au fost nominalizate pentru acesta. În ciuda talentului lor şi a numeroaselor roluri pe care le-au interpretat, e aproape de necrezut că n-au primit vreun Oscar.

Keira Knightley

Fiind una dintre cele mai cunoscute actriţe contemporane de la Hollywood, Keira Knightley a fost nominalizată de câteva ori la Oscar pentru filme ca „Pride and Prejudice” sau „The Imitation Game”. Nu a câştigat niciunul, dar încă există mari şanse să câştige

Naomi Watts

Naomi Watts

Naomi Watts este o actriţă destul de cunoscută şi talentată. Ea a fost nominalizată de două ori la Premiile Oscar pentru Cea mai bună actriţă – „21 Grams” şi „Lo Imposible”.

Viola Davis

Aceasta a câtigat un Premiu Tony pentru munca depusă în filmul „King Hedley II” şi a fost de două ori nominalizată la Oscar pentru filmele „Doubt” şi „The Help”. Deşi a câştigat şi alte premii cinematrografice, nu i s-a oferit şi un Oscar.

Amy Adams

Actriţa a primit patru nominalizări la Oscar pentru filmele „Juneburg”, „Doubt”, „The Fighter”, „The Master” şi „American Hustle”. Pentru rolul jucat în filmul „American Hustle”, Amy a fost niminalizată pentru premiul pentru Cea mai bună actriţă. din păcate a fost atât de aproape şi totuşi atât de departe de a-l şi câştiga.

Citeşte pe www.click.ro restul acestui material.

Mai multe