Adam Levine e un bărbat însurat!

21 iulie 2014   News

Solistul trupei Maroon 5 şi, de altfel, un binecunoscut burlac şi cuceritor de modele, şi-a găsit aleasa în persoana frumoasei Behati Prinsloo, cu care s-a căsătorit în weekend, în Mexic.

Artistul de 35 de ani şi modelul Victoria’s Secret au devenit soţ şi soţie sâmbătă seara, în Cabo San Lucas, la Flora Farms – o fermă organică. Behati, care e mai tânără decât Adam cu 10 ani, a purtat o frumoasă rochie de mireasă semnată Marchesa, la care ar fi lucrat din timp cu designerul. Cuplul proaspăt căsătorit s-a bucurat de o petrecere în cinstea lor la care au participat în jur de 300 de invitaţi de seamă precum Robert Downey Jr., Jason Segel, Jonah Hill, colegii de trupă ai cântăreţului, cât şi colegele de breaslă ale frumoasei mirese, Erin Heatherton sau Coco Rocha.

Bineînţeles, fanii şi-au exprimat regretul, într-un mod amuzant, că Adam nu mai este burlac, după ce acesta a postat un mesaj pe Twitter, în care a zis: "Hai s-o facem!"

Adam şi Behati, pe care a cerut-o de soţie acum un an, se pregătesc de o lună de miere în Africa de Sud, conform spuselor publicaţiei E! News.

FOTO WENN

Mai multe