Adam Levine, gelos pe Gwen Stefani

11 noiembrie 2015   News

Gelos pe succesul ei la "The Voice"? Ori pe noua ei iubire? Iată ce reacţii neaşteptate a avut Adam faţă de colega lui de juriu de la show-ul "The Voice"

La înregistrările show-ului "The Voice" tensiunile au început să fie din ce în ce mai mari. Iar asta de când Gwen Stefani şi-a anunţat divorţul de Gavin Rossdale. Şi mai mult, de când idila ei legată surprinzător de repede cu Blake Shelton, de asemenea membru al jurirlui emisiunii, a fost oficial recunoscută. Odată recunoscută povestea, Gwen şi Blake şi-au dat frâu liber flirturilor, glumelor şi chicotelilor chiar în timpul show-ului. "Gwen şi Blake sunt ca nişte adolescenţi şi nu se abţin de la gesturile de afecţiune", comentează un membru al echipei de filmare.

Nu spunem neapărat pentru că nu s-ar fi putut abţine. Este evident că se şi folosesc puţin de relaţia lor pentru o audienţă mai mare. Ba chiar producătorii i-au încurajat să facă asta... Dar oricare ar fi motivul, comportamentul celor doi nu-i pică deloc bine liderului trupei Maroon 5. "Adam e foarte supărat că nu mai este el centrul atenţiei acum şi că toţi ochii sunt pe noul cuplu! E obişnuit să aibă cei mai mulţi fani, să fie răsfăţat. Acum e ca un copil răsfăţat care nu mai primeşte exact ce doreşte", a declarat aceeaşi sursă. Schimbul de înţepături se pare că se face, însă, între cei doi bărbaţi. "În seara asta, echipa lui Gwen a bătut la fundul gol echipa lui Adam. E aşa de amuzant, mă bucur mult să-l văd pe Adam la pământ!", a spus Blake! Auch!

Foto: WENN, Instagram

Mai multe