ADDA a lansat o melodie alături de Andrada Precup, câştigătoarea X Factor 2020. Cât de emoţionante sunt versurile

22 decembrie 2020   News

ADDA a fost impresionată de talentul Andradei Precup încă de când tânăra artistă a urcat pe scena de la X Factor. Au lansat recent o piesă împreună.

Artista a rămas impresionată de talentul şi sensibilitatea Andradei Precup şi şi-a dorit din tot sufletul să o cunoască. Aceasta le-a mai mărturisit celor 713.000 de urmăritori că unul dintre visurile câştigătoarei X Factor a fost să ajungă într-un studio şi să îşi scrie singură muzica, iar ADDA i-a împlinit dorinţa. 

Iată că au lansat împreună un colind de sărbători.

"Am întâlnit acum 3 săptămâni o fată extrem de talentată şi de sensibilă, care îşi dorea mult să mă cunoască. Unul dintre visurile ei a fost să ajungă într-un studio şi să îşi scrie singură muzica. Pentru ca timpul a fost prea scurt, nu am făcut o piesa, în schimb, am compus un colind împreuna cu @producadoru şi @mihaimititescu la @baladdarecords care speram să vă ajungă în ❤️! Între timp, Andrada şi-a mai împlinit un vis. A câştigat X Factor. Felicitări din inima! MERIŢI! 👏 @andradaprecup Din februarie, o să începem să lucrăm la piesele ei! Abia aştept! Sărbători fericite tuturor! 🤗 piesa intreagă e pe Youtube!", a spus artista în urma unei postări pe contul oficial de Instagram.

Mai multe