Adda şi Cătălin Rizea au părăsit "Asia Express". Primele declaraţii după eliminare: "Am luptat până la capăt"

22 aprilie 2020   News

Adda şi Cătălin au părăsit Asia Express, sezonul 3! Cel mai aşteptat moment din ediţia recentă a emisiunii şi-a ales cele două echipe finaliste!

După ce au ajuns la punctul de întâlnire unde i-a aşteptat Gina Pistol, concurenţii au aflat că urmează să afle care sunt echipele care intră în marea finală a emisiunii Asia Express, sezonul 3. 

Adda şi Cătălin au părăsit Asia Express, sezonul 3

Prima echipă care s-a salvat de la eliminare şi care are locul asigurat în finală este cea formată din Speak şi Ştefania. La ultima misiune, Sorin Bontea şi Răzvan Fodor s-au clasat pe ultimul loc, aşa că şi aceştia au primit o cutie de lemn, în care a stat ascuns un verdict important. 

Când Adda şi Cătălin au deschis cutia lor, vestea a fost una neaşteptată: moneda a fost roşie, aşa că cei doi au părăsit competiţia Asia Express, sezonul 3.

În marea finală, echipele care luptă pentru marele premiu sunt formate din Sorin Bontea - Răzvan Fodor şi Ştefania - Speak. 

Adda, primele declaraţii după eliminarea de la Asia Express

Imediat după ce s-a aflat că sunt eliminaţi, Adda a scris un mesaj pe care l-a postat în mediul online: 

"Ăştia am fost noi: sinceri, uneori prea sinceri! Am trăit cu tot sufletul experienţă! Am învăţat multe despre noi înşine şi despre celălalt, dar cel mai important - ni s-a confirmat că putem trece peste orice greutate ÎMPREUNĂ! ❤ Ne-am dorit mult să jucăm finală mare dar “stelele au decis că pentru noi a fost mai importantă călătoria decât destinaţia.“ Clişeu- adevăru’ e că am plâns cu muci, am mai înjurat de 5 ori şi după m-am resemnat! 😂

Am luptat până la capăt cum am putut noi mai bine şi ne bucurăm că am ajuns până în ultimul punct - Taipei! L-am văzut de sus, fericiţi că am reuşit! Am tras cu ultimele puteri şi, în cazul meu, cu ultimii neuroni încă întregi! Îţi mulţumesc, Cătălin, că mi-ai fost şi îmi eşti sprijin mereu! Sunt o crizadda cu gură mare care urlă şi te supără, dar care uită în 5 minute ce a zis şi nu mai ştie cum să te împace. Dar eu am inima la fel de mare precum gură! Promit!

Sunt o norocoasă că te am da’ şi tu eşti norocos. O nebună mai mare nu găseşti, iar cu mine nu o să te plictiseşti niciodată. Şi la 80 de ani eu o să fac mişto de ţine! Dar şi tu de mine că ştii că nu mă supăr! O să radem până o să ne zboare protezele, iar nepoţii noştrii o să zică că suntem pe ciuperci! 😂😂😂 Te iubesc cel mai mult pe ţine şi pe Alexutu nostru!

Am promis “La bine şi la rău” şi aşa a fost şi în Asia Express. Ne-am ridicat unul pe celălat când am căzut. Şi, da, tu m-ai ridicat de cele mai multe ori! Nu sunt perfectă, dar important e că recunosc asta şi că îmi dau tot interesul să fiu mai bună, să corectez ce e rău şi să păstrez ce e bine. Sunt mândră de noi!"

Mai multe