Adela Popescu a născut! Primele declaraţii despre nou-născutul ei

10 decembrie 2018   News

Fericire mare în familia Adelei Popescu! Frumoasa prezentatoare a emisiunii ”Vorbeşte lumea” a devenit mămică a doua oară, ieri. Ea a acordat deja un prim interviu în care a vorbit despre fericirea de a-şi ţine în braţe cel de-al doilea născut.

Adela Popescu şi soţul ei, Radu Vîlcan, au devenit părinţii unui băieţel perfect sănătos. Actriţa, cântăreaţa şi prezentatoarea TV a acceptat să-i acorde co-prezentatorului Cove un interviu chiar din maternitate în care fiul ei a venit pe lume. Vorbind despre naştere, dar şi despre starea ei de sănătate, Adela a precizat că totul e bine şi că va părăsi spitalul într-o zi sau două, în funcţie de cum va decide medicul care îi monitorizează.

Cât despre cel de-al doilea născut, prezentatoarea a recunoscut că seamănă cu soţul ei, dar şi cu rudele din partea lui. ”Păi, asistentele au zis că e frumos ca tatăl. De parcă eu n-am... Am primit şi câteva remarci că ar semăna cu mama. Mie, personal, mi se pare că seamănă cu bunica lui Radu, căci are ochii albaştri.”

Adela a povestit şi despre prima întâlnire între cei doi fraţi. ”A venit aseară Sănducu să-l viziteze şi, aveam ceva emoţii, mi-a adus flori. Mânca o portocală şi a vrut să-i dea şi frăţiorului. (...) A primit de la frăţiorul lui mai mic o jucărie. E sfatul pe care l-am primit de la psihologi. Ca cel mare să primească un cadou de la cel mic la prima întâlnire”.

Artista le-a dat de veste şi fanilor internauţi de fericitul eveniment din viaţa sa: ”Gataaaaaa! Uraaaa! Iată chipul meu obosit, imediat ce am ieşit din sala de naşteri, după cinci ore grele de travaliu. O fotografie mai bună nu am, dar sper să simţiti şi voi fericirea nemăsurată pe care o simt eu ca “flăţiolul” e bine, sănătos, voios şi mâncăcios. Va pupăm toţi patru!”.

Mai multe