Adela Popescu s-a întors la TV, la "Vorbeşte lumea", după ce a fost externată din spital. Cum arată şi cum se simte prezentatoarea

29 iunie 2020   News

Adela Popescu a apărut din nou la TV, după ce în urmă cu câteva zile a avut probleme grave de sănătate. A fost externată din spital, urmează în continuare un tratament, dar a revenit la jobul său, în emisiunea "Vorbeşte lumea".

Nu poate să stea prea mult timp departe de camerele de filmat, de jobul său, aşa că Adela Popescu a revenit la TV. Cove, colegul său, a anunţat revenirea ei la "Vorbeşte lumea" şi tot el a declarat că aceasta a slăbit, a glumit spunând că e mai mult "oase decât carne": 

"Adeluca, scumpa de ea, este prezentă! Este în carene şi oase aici, mai mult oase. A slăbit, sărăcuţa,  find bolnăvioară", a spus Cove în direct.

Cu zâmbetul pe buze, Adela Popescu a ţinut să precizeze rapid prin ce a trecut, un moment neplăcut pe care l-a depăşit. Urmează în continuare un tratament:  "Mă bucur că vă regăsesc în micile ecrane. Sunt bine. A fost o aventură pe care nu o aşteptam, dar a trecut. Dar m-am întors de ziua ta, La mulţi ani, Petrică (...)

De vreo două săptămâni mă deranja stomacul. Durerea s-a aşezat în partea dreaptă, ca atunci când ai apendicită. M-am dus la urgenţă, am avut o infecţie în partea dreaptă. (...) Cert este că am o bacterie. Este o bacterie care se găseşte în mod special în carnea de pui care nu e bine pregătită. E o ilenită, provocată de bacterie. Sunt în continuarea pe antibiotic. M-am odihnit în spital.", a dezvăluit prezentatoarea de la Pro TV.

Totodată, Cove a ţinut să mai facă o precizare. A mărturisit că întreaga echipă de la "Vorbeşte lumea" s-a testat de coronavirus, atât cei care apar în faţa publicului, dar şi cei din spatele camerelor de filmat. Toate testele au ieşit negative, nimeni nu are coronavirus. 

"Adela şi-a făcut testul, dacă a fost internată în spital. Aşa trebuie. (...) Săptămâna trecută ne-am testat toţi, toată lumea a făcut testul, nici măcar un membru al echipei noastre nu a fost testat pozitiv. Suntem curaţi ca lacrima."

Adela Popescu a fost internată în spital

Săptămâna trecută, Adela Popescu a lipsit din emisiunea pe care o prezintă la Pro TV. Prezentatoarea a fost internată în spital, acuza dureri mari. Iată ce spunea ea, chiar de pe patul de spital: "Când am ajuns azi noapte la urgenţe, nu am avut nici fond de ten, nici ruj. De vreo patru zile mă durea stomacul! Azi noapte, pe la 4 dimineaţa mi-am dat seama că durerea creşte. M-am şi prezentat la Urgenţe. (...) Se pare că am o inflamaţie în partea dreaptă, de fapt o inflamaţie în partea dreaptă a colonului...

Dar vreau neapărat să transmit ceva. Protocolul, ca peste tot, a fost să mi se facă un test COVID. Cu această ocazie aş vrea să arăt, este negativ. (...) Această inflamaţie nu e de la mâncare, este o inflamaţie. (...) În clipa aceasta mi se administrează calmante, antibiotic şi antiinflamatoare."

Foto: Facebook, Captură Pro TV

Mai multe