Adela Tecuceanu de la "Bravo, ai stil" a născut. Prima imagine cu bebeluşul

8 ianuarie 2020   News

Adela Tecuceanu de la "Bravo, ai stil" a născut primul ei copil. Fericitul eveniment a avut loc chiar în noaptea de Anul Nou. 

E bucurie mare în familia fostei concuente. Adela Tecuceanu a adus pe lume un bebeluş frumos şi sănătos. Aceasta a născut un băieţel superb chiar în noaptea dintre ani.

Adela a postat prima fotografie cu bebeluşul ei, spre deliciul celor care o urmăresc în mediul online. Ea a scris şi un mesaj unde a anunţat ce nume va purta micuţul: "Dima. 31 decembrie 2019, ora 15:09. Cel mai frumos si emotionant moment din viata mea."

Când începe noul sezon Bravo, ai stil Celebrities

“Bravo, ai stil! Celebrities”, show-ul care va debuta în curând, la Kanal D, va aduce în faţă telespectatorilor concurente deja cunoscute publicului larg din România, acestea fiind deja obişnuite cu interacţiunea cu fanii.

Toate cele 9 concurente pe care telespectatorii le vor putea urmări în show-ul “Bravo, ai stil! Celebrities” sunt persoane publice, apreciate de zeci de mii de fani, pentru stilul vestimentar personal, personalitatea puternică, şi uşurinţă cu care reuşesc să ajungă la inimile acestora.

Mai multe