Adele, de nerecunoscut după ce a slăbit zeci de kilograme. A avut recent o apariţie spectaculoasă

12 februarie 2020   News

Nu mai apare prea des în lumina reflectoarelor, dar Adele continuă să uimească. Cântăreaţa nu a fost la decernarea Premiilor Oscar 2020, ea a participat la o petrecere organizată după acest eveniment şi a uimit!

Se fereşte de ochii curişi au jurnaliştilor, dar şi de aparatele de fotografiat insistente. Adele este o prezenţă din ce în ce mai discretă, chiar şi la evenimente. Recent, ea a fost surprinsă la o petrecere după Premiile Oscar organizată de către Guy Oseary. Ea a stat alături de alte vedete consacrate printre care Jennifer Lopez, Alex Rodriguez, Kim Kardashian şi Kanye West.

Cei care au văzut-o pe artistă au fost uimiţi: „Ea arăta complet diferit, aproape de nerecunoscut”, a dezvăluit o sursă pentru People.

Pare că Adele nu a fost prea multe fotografii la eveniment, dar prezentatoarea TV Kinga Rusin a reuşit să o surprindă într-o imagine.  Cântăreaţa arată atât de bine! Poartă o rochie cu un model animal print, mulată. Silueta ei iese în evidenţă!

Am vorbit cu Adele despre… pantofi. Am avut o conversaţie despre tocurile mele înalte, iar ea mi-a sugerat să îmi pun pantofii pe care îi avea ea”, a spus Kinga.

Se pare că toţi cei care au remarcat-o pe Adele au sesizat ce mult a slăbit, ce talie are, ce corp...precum al unui fotomodel: „Ea s-a descălţat şi s-a distrat pe ringul de dans. A stat cu Nicole Richie şi au vorbit mai mult timp”, a adăugat aceeaşi sursă.

Cum a slăbit Adele? Dietă extremă şi foarte puţin sport

Artista a scăpat de cele 20 de kilograme în plus doar prin dietă, susţinută de foarte puţin sport. Pentru a ajunge la noua ei siluetă, Adele şi-a schimbat stilul de viaţă, a renunţat la zahăr şi a adoptat o dietă cu foarte puţine calorii, bazată în principal pe legume. Cu toate acestea, sunt voci care susţin că o astfel de dietă, care te ajută să slăbeşti rapid, nu este benefică pe termen lung.

Mai multe