Adele s-a mutat cu iubitul în casa unui actor celebru. Cât a costat proprietatea

13 mai 2022   News

Adele a apelat la rețelele de socializare pentru a dezvălui că s-a mutat într-o casă de lux de 58 de milioane de dolari din Beverly Hills împreună cu iubitul ei, agentul sportiv Rich Paul.

Artista a ținut să anunțe marea veste, că ea și iubitul ei, Rich Paul, s-au mutat împreună după un an de când formează un cuplu. Cântăreața în vârstă de 34 de ani a împărtășit și o serie de fotografii în care apare alături de bărbatul care i-a schimbat viața.

Vedeta are aproape 50 de milioane de urmăritori, iar postarea a strâns până acum peste patru milioane de aprecieri.

Adele a scris în dreptul imagininilor „Timpul zboară”.

Prima fotografie îi prezintă pe cei doi în fața casei lor de lux, cu setul de chei în mână.

La începutul anului, s-a aflat că diva cumpără o „proprietate de 58 de milioane de dolari”, care i-a aparținut anterior lui Sylvester Stallone.

Artista deținea deja trei case în Beverly Hills înainte de a se muta în conacul de lux, care se spune că are 21.000 de metri pătrați, 12 băi și opt dormitoare și a fost proiectat de Richard Landry. În plus, se menționează că are în casă o cameră de zi, un cinematograf și o sală de sport.

Rocky a cumpărat conacul în anii '90 și a scos inițial proprietatea la vânzare pentru 110 de milioane de dolari. În mai, el a redus prețul la 85 de milioane de dolari. Se pare că a scăzut prețul și mai mult la 80 de milioane de dolari în octombrie.

Într-un interviu pentru revista Rolling Stone, Adele a vorbit despre relația cu Rich și a descris-o ca fiind incredibilă. Ei au devenit un cuplu vara trecută, după ce se pare că s-au întâlnit la petrecerea a unui prieten comun cu câțiva ani în urmă.

Mai multe