Adelina Pestriţu a izbucnit în lacrimi la două zile de când s-a vindecat de coronavirus: "Cum zboară timpul"

16 septembrie 2020   News

Adelina Pestriţu s-a vindecat de coronavirus, dar încă trece prin momente emoţionante. Acum şi-a dat seama cât de repede trece timpul.

Vedeta a stat două săptămâni în izolare, a fost infectată cu coronavirus şi a primit un tratament injectabil pe care l-a făcut singură. I-a fost destul de greu, a povestit pe larg despre clipele mai puţin plăcute. 

Dar iată că acum şi-a revenit, este bine, este alături de familie. I-a văzut pe cei dragi şi continuă cu organizările pentru noua casă. Acolo a izbucnit în lacrimi. Chiar ea a explicat motivul:

"Sunt în mijlocul unui munte de haine şi pantofi în nouă noastră casă încercând să-i organizez. De dată asta nu despre ai mei vorbesc, ci despre ai micuţei noastre, Zeny. Am dat din întâmplare peste nişte perechi de pantofi atât de mici încât m a bufnit plansul realizând cum zboară timpul... Pe unii dintre ei nici n-a apucat să-i poarte. Bucuraţi-va de fiecare minut🤍 #timeflies"

Tratamentul dureros urmat de Adelina Pestriţu pentru a se vindeca de coronavirus. Şi-a făcut injecţii singură

Medicii i-au recomandat un tratament, iar ea l-a urmat cu stricteţe. Şi-a făcut singură injecţii. Iată ce povesteşte:

"În fişa medicală şi scrisoarea de externare mi-au ataşat schemă de tratament propusă, cu specificaţia de a nu uită să iau pastilele la orele indicate şi să-mi fac singură injecţiile. Cu foile în mâna şi în stare de şoc, am întrebat ce injecţii să-mi fac. Eu am fobie de ace, frică de sânge, frică de tot ce ţine de spitale, cum aş putea să-mi fac singură injecţii? OMG!"

Foto: Facebook

Mai multe