Adelina Pestriţu a probat rochia de mireasă – Iată fotografia de 36.000 de like-uri

5 martie 2015   News

Nu mai e mult până ce co-prezentatoarea show-ului de seară „WowBiz“, de la Kanal D, va ajunge la altar la braţul lui Speak.

Nu mai e mult până ce co-prezentatoarea show-ului de seară „WowBiz“, de la Kanal D, va ajunge la altar la braţul lui Speak.

După un an de relaţie, Adelina şi Speak au decis să-şi unească destinele şi i-au ales drept naşi pe Mădălin Ionescu şi Cristina Şişcanu.

Deşi Adelina a mai fost căsătorită, mariajul cu Liviu Vârciu încheindu-se cu mult ta-tam, ea a declarat, la sfârşitul lunii ianuarie, că acest eşec nu o împiedică să privească cu optimism viitoarea căsnicie.

„E ca şi cum am fi căsătoriţi, doar că lipseşte acel act şi marea petrecere! Mă simt pregătită în totalitate să fac o a doua nuntă! E o responsabilitate foarte mare!“, a spus ea.

Co-prezentatoarea show-ului de seară „WowBiz“, de la Kanal D, îşi doreste o nunta mare, cu mulţi invitaţi. În plus, ştie şi cum va arăta buchetul de mireasă. „Va fi din trandafiri roşii, florile mele preferate“, a mai spus frumoasa bruneta.

Adelina ştie cum va arăta şi rochia de mireasă, şedinţa foto pe care a realizat-o pentru o revistă de profil ajutând-o să facă o alegere inspirată.

Iar această fotografie a strâns 36.000 de like-uri. E ceva!

Foto: pagina personală

Mai multe