Adelina Pestrițu, încă un Crăciun petrecut în Laponia. Cu ce imagini de vis și-a încântat fanii

28 decembrie 2022   News

Adelina Pestrițu a dat Cezarului ce-i al Cezarului. Nu a vrut în locații exotice, ci chiar în capitala iernii: Laponia.

Împreună cu familia sa, celebra bloggeriță și-a încântat urmăritorii cu imagini de poveste, cu o auroră boreală mirifică și un cadru magic, în care poate se simte Crăciunul mai bine decât oriunde. La Moș Crăciun acasă. ”Mi s-a indeplinit marea dorintaaa!!! Moș Crăciun mi-a adus un dar la care am visat toata viața. #auroraborealis 💚

In drumul nostru Rovaniemi-Levi, a aparut pe cer o lumina verde si in secundele imediat urmatoare am sarit cu totii din masina sa vedem Aurora Boreala și să capturăm spectacolul naturii. 💚

Nu pot explica în cuvinte sentimentul de mulțumire pe care l-am avut privind-o, dar las aici imaginile sa vorbeasca de la sine. Love Lapland 💚”, a scris Adelina Pestrițu pe Instagram.

Pare că vizita în Laponia tinde să devină o tradiție în familia Adelinei Pestrițu. Superba brunetă ne-a arătat împrejurimile, dar și o locație de poveste, de unde se vede maiestuozitatea Laponiei, în timp ce stai în pat.

Adelina Pestrițu și familia sa s-au relaxat și s-au plimbat. Printre îndeletnicirile de vacanță, creatoarea de conținut digital a profitat de peisajele unice și a filmat și o reclamă.

S-a dat cu snowmobilul, i-a drăgălit pe reni, s-a răsfățat privit aurora boreală și desigur, a fost la celebra casă a lui Moș Crăciun.

E adevărat, Laponia este o provocare, care necesită haine groase, căci frigul pătrunzător nu iartă pe nimeni. Și categoric este o experiență unică. Doar că atât de minunată, încât se transformă într-un obicei pentru cei mai mulți care ajung acolo.

Adelina Pestrițu și familia nu a ratat nicio o savuroasă plimbare cu câinii Husky, care relevă frumusețea locurilor, o perfecțiune care te lasă fără glas.

Este o experiență pe care fiica Adelinei o adoră, căci iată, familia lor revine aici, după ce și Crăciunul trecut l-au petrecut tot în Laponia.

În Finlanda s-a înregistrat chiar și -22 grade, iar Adelina Pestrițu a semnalat frigul cu câțiva emoji înghețați.

Foto: Instagram

Mai multe