Adelina Pestriţu pleacă în America, la gala E! People’s Choice Awards 2019! A câştigat premiul pentru cel mai iubit influencer român FOTO&VIDEO

1 noiembrie 2019   News

Adelina Pestriţu ne va reprezenta la gala E! People’s Choice Awards 2019, care va avea loc pe 11 noiembrie, în America. Pentru prima dată în 45 de ani, în cadrul prestigiosului eveniment a fost deschisă o categorie dedicată României: Best Romanian Pop Culture Influencer of 2019.

Premiul pentru cel mai iubit influencer român a fost câştigat de Adelina Pestriţu, aseară, într-un eveniment exclusivist, desfăşurat la Nuba. Frumoasa brunetă a fost desemnată de către publicul care a votat în intervalul 4 septembrie – 18 octombrie.  Maria Zvîncă şi Irina Deaconescu sunt finalistele care o vor însoţi pe Adelina pe covorul roşu al galei E! People's Choice Awards şi vor transmite live pe paginile lor.

Nominalizaţii au fost: Bromania, Laura Giurcanu, Selly, Diana Condurache, Irina Deaconescu, Adelina Pestriţu, Maria Zvinca şi Nadd Hu. Show-ul a fost prezentat de Lora.

Adelina se află pe lista câştigătorilor ediţiei din 2019 a E! People’s Choice Awards alături de Gwen Stefani, desemnată “Fashion Icon Award”, Jennifer Aniston, desemnată “The People’s Icon of 2019” award şi P!nk, care va pleca acasă cu trofeul “People’s Champion Award”.

Gala E! People's Choice Awards 2019 este transmisă în direct din Santa Monica - Barker Hanger în noaptea de duminică spre luni, 11 noiembrie, de la 4 a.m. şi este precedată de E! Live From The Red Carpet: The E! People’s Choice Awards de la 2 a.m.

Mai multe