Adelina Pestriţu, prima petrecere pentru fetiţa ei. Când naşte vedeta?

4 iulie 2018   News

Însărcinată în 34 de săptămâni, Adelina Pestriţu a organizat prima petrecere în cinstea fetiţei ei, Zenaida Maria, care se va naşte în curând.

Adelina Pestriţu le-a făcut o surpriză prietenelor ei şi le-a invitat la baby shower-ul Zenaidei: „De regulă, petrecerea de baby shower este organizată de prietene sub formă de surpriză pentru viitoarea mămică, însă am decis să le fac eu o surpriză şi să-mi invit mare parte dintre prietene la un party organizat pentru micuţa Zenaida-Maria. Se pare că şi ea a fost foarte mulţumită de ce a ieşit, pentru că mi-a dat câteva semnale din burtică. Mai în zona coastelor, să fie sigură că le recepţionez“.

Vedeta a ales un decor vesel, cu baloane albe, aurii şi roz, aranjamente florale în culori pastelate şi detalii fine. Tematica a ales-o împreună cu flower designer-ul Monica Pantea şi cu event planner-ul Ivona Nenu. Printre vedetele care au petrecut alături de Adelina s-au aflat Roxana Ciuhulescu, Ramona Bădescu, Magda Pălimariu, Cristina Şişcanu şi Simona Pătruleasa. „Ne-am simţit extraordinar. Am fost 40 de fete vesele şi dornice de poveşti cu şi despre bebei şi nu numai“, a declarat Adelina Pestriţu.

Mai multe