Adevăratul motiv pentru care Bruce Willis s-a izolat cu Demi Moore. Fiica lor, Scout, a povestit totul

22 aprilie 2020   News

Cu toţii ne-am mirat la vederea fotografiilor din carantina cuplului Moore-Willis. Fosta familie se reunea în pandemie, iar actuala soţie a lui Bruce, Emma şi copiii lor lipseau din peisaj. Iată că acum s-a aflat povestea din spatele fotografiilor.

Divorţaţi de 20 de ani, Demi Moore şi Bruce Willis s-au comportat ca nişte adolescenţi pe perioada pandemiei: au pictat, au făcut Paştele împreună, s-au distrat şi au petrecut tot acest timp cu fiicele lor şi iubiţii acestora, în timp ce Emma Heming Willis, cu care actorul s-a căsătorit în 2009, a rămas cu în Los Angeles cu cele două fiice ale lor, Mabel de 8 ani şi Evelyn de 6.

 Fiica lui Bruce şi a lui Demi, Scout, a lămurit situaţia într-un podcast : “A fost totul foarte haios, pentru că pentru pentru mine, ei sunt aceşti părinţi super ciudaţi, dar pentru ceilalţi sunt la un alt nivel. Totul a fost foarte ciudat. Mama mea vitregă trebuia să vină aici, la noi, cu surorile mele mai mici, dar sora cea mică, care are 6 ani şi căreia nu i s-a explicat până acum care e treaba cu acele hipodermice, a găsit un astfel de ac în parc şi a vrut să îl înfigă în pantof, dar l-a înfipt în picior. Aşa că mama mea vitregă a trebuit să rămână în L.A. pentru a aştepta rezultatele de la doctor, iar tatăl nostru a venit aici şi apoi călătoritul a luat-o razna şi ea a rămas acolo cu ele ”.Aşadar, Bruce a rămas cu tot clanul la casa din Hailey, Idaho şi au apreciat timpul petrecut împreună. 

Mai multe