Adevăratul motiv pentru care secretara personală a lui Meghan Markle a demisionat

6 decembrie 2019   News

Acum s-a aflat de ce Meghan Markle a rămas fără asistenta personală. Au apărut multe speculaţii, însă  Samantha Cohen a luat decizia.

La începutul lunii octombrie s-a aflat că asistenta personală a lui Meghan Markle a demisionat. Se ştia deja că Samantha Cohen lucra de ani buni pentru Regină, mai exact din 2001, şi îşi dorea să renunţe la poziţia sa atunci când cuplul regal a ales-o pentru a deveni secretara personală a ducesei şi a ducelui de Sussex.

„În această după-amiază Ducele şi Ducesa de Sussex au primit-o pe Samantha Cohen pentru a renunţa la poziţia ei de secretară personală.”, au scris cei de la Palat.

Ca de fiecare dată, şi acum au apărut speculaţiile. S-a scris că între Meghan Markle şi Samantha Cohen apăruseră discuţii. Nu ştie ştie însă dacă a fost aşa, însă un lucru a fost cert: asistenta a demisionat.

Acum s-a aflat şi motivul pentru care Samantha a renunţat la jobul din cadrul casei regale britanice. Aceasta a primit un loc de muncă într-o companie renumită: „Suntem încântaţi că Sam Cohen face parte acum din echipa noastră. Are experienţă, dar şi o pasiune mare pentru a proteja pădurile la nivel global”

Meghan Markle se teme că va avea soarta Prinţesei Diana! Ducii de Sussex au pornit un război împotriva tabloidelor

Prinţul Harry şi Meghan Markle par a fi ajuns la limita răbdării, după ce Ducesa de Sussex a fost atacată în ultimul an de presa din întreaga lume, din cauza comportamentului pe care îl are de când s-a căsătorit.

După ce mai multe articole din tabloide au pus-o la zid pe Meghan Markle, Ducii de Sussex au decis că a venit vremea să pornească un război împotriva presei, iar primul pas a fost să dea în judecată publicaţia Mail on Sunday, deţinută de Associated Newspapers.

Foto: Profimedia

Mai multe