Adevărul despre idila dintre Matthew McConaughey şi Janet Jackson: „Există un motiv pentru care am tot ezitat să vorbesc despre relaţia noastră...”

3 octombrie 2021   News

Pe vremea când actorul era burlac, mai multe frumuseţi i-au stat alături, precum Sandra Bullock, Ashley Judd, Renée Zellweger şi Penelope Cruz, despre care a vorbit numai de bine chiar şi după ce şi-au încheiat relaţie. Însă a existat şi o altă divă care i-a fost iubită şi despre care aproape că n-a ştiu nimeni. De ce s-a ţinut secretă relaţia cu Janet Jackson?

Starul filmului Interstellar nu şi-a vorbit niciodată de rău fostele lui partenere de viaţă, cum a fost, de pildă, şi cazul lui Penelope Cruz: „Ce-mi place mie la ea este că parcă vede totul pentru prima dată, are o curiozitate şi un entuziasm fantastice. Şi este şi una dintre persoanele care ştiu să asculte cel mai bine...”, spunea el în 2015 despre actuala soţie a lui Bardem.

Dar când şi-a început faimosul actor relaţia cu Janet Jackson?

Întâlnirea şi despărţirea...

Cei doi s-au întâlnit la Grammy Awards, în 2002. Zvornurile au început să circule cu privire la cei doi, însă Matthew s-a ocupat sistemetic să le infirme, susţinând că el şi ea nu sunt decât „simpli prieteni”, după cum scria ET Online.

Se pare că actorul şi cântăreaţa şi-au schimbat numerele de telefon după ce au stat de vorbă, au vorbit despre muzică şi s-au înţeles de minune la evenimentul cu pricina. La acea vreme, McConaughey o descria pe Jackson ca fiind o „tipă drăguţă”, după cum publica The Telegraph.

Janet a fost prima care a recunoscut că ea şi Metthew au format un cuplu, dar nu în timp ce erau încă împreună, ci după ce s-au despărţit. „Pot să spun că am ieşit împreună, da”, a dezvăluit pentru revista Epscale. Se pare că vedeta n-a vorbit despre această idilă pentru simplul motiv că a durat foarte puţin.

„El e un tip grozav şi un drăguţ. Dar există un motiv pentru care am tot ezitat să vorbesc despre asta - a durat totul un singur minut...”, a mărturisit Jackson.

McConaughey a recunoscut şi el că a fost iubitul lui Janet în 2019. În timp ce apărea în "Watch What Happens Live with Andy Cohen", actorul a fost rugat să confirme sau să infirme relaţia cu sora lui Michael Jackson. „Am luat cina împreună într-o seară... Şi cam asta a fost tot...”, i-a recunoscut lui Andy Cohen.

La câţiva ani buni după despărţirea lor, cele două staruri au ajuns la altar, însă fiecare cu altcineva. Matthew McConaughey s-a însurat cu modelul Camila Alves în 2012, iar Janet Jackson s-a măritat în acelaşi an cu Wissam Al Mana, însă a divorţat de acesta cinci ani mai târziu, la numai câteva luni după ce l-a adus pe lume pe fiul lor, Eissa.

Foto - Profimedia

Mai multe