Adevărul despre sarcina lui Janet Jackson. Apelează sau nu la o mamă surogat?

16 iunie 2016   News

Recent, s-a aflat că Janet Jackson este însărcinată pentru prima dată. Însă, cum vedeta are deja 50 de ani mulţi s-au arătat sceptici în privinţa acestei sarcini, sau cel puţin în ceea ce-o priveşte pe purtătoarea acestei sarcini.

Janet Jackson va deveni anul acesta mămică pentru prima oară

Ei bine, Tito Jackson a confirmat într-un interviu acordat lui Andy Cohen că sora sa este într-adevăr însărcinată şi că nici nu s-a pus problema de o mamă surogat. ”Se simte foarte bine. Ia lucrurile uşurel, pe rând. Momentan a renunţat la turneul muzical, îşi menajează sănătatea”, a declarat Tito (62).

Din păcate, Tito n-a dezvăluit nici data naşterii (neştiindu-se exact în câte luni e însărcinată Janet), şi nici sexul copilului. S-a mulţumit să spună că-şi doresc să fie vorba de un copil sănătos şi că nu contează sexul copilului.

Amintim că Janet a declarat pe 6 aprilie că este nevoită să anuleze turneul mondial şi că apelează la simpatia fanilor ei pentru a-i înţelege şi accepta decizia.

La scurt timp de la acest anunţ, sora lui Janet, Jermaine Jackson, a confirmat fericita veste, mărturisind că speră să fie o fată. ”Sora mea este însărcinată. Sper că va avea o fetiţă. Avem nevoie de mai multe fete în familie, sunt prea mulţi băieţi.”

foto: Hepta

Mai multe