Adina Postelnicu de la Heaven îşi aniversează fiica. De ce refuză artista să se căsătorească

4 septembrie 2020   News

Fetiţa Adinei Postelnicu a împlinit ieri un an. Artista de la Heaven a devenit mamă când nici nu mai spera, la 40 de ani, iar Zaynab i-a schimbat total viaţa.

“Mi-am aşteptat MINUNEA o viaţă întreagă. A apărut acum un an când nu mai credeam ca e posibil. Nu ştiu când a trecut timpul atât de repede, dar tot ce pot spune este că a fost cel mai frumos an din viaţa mea. Ma rog la Dumnezeu să-i dea sănatate, noroc şi tot ce-i mai bun pe lumea asta, iar mie să-mi dea zile să o văd la casa ei.

La mulţi ani cu sănătate...MINUNEA MEA!”, a fost mesajul postat de frumoasa blondă pe o reţea de socializare. Adina Postelnicu şi iubitul ei, Glance, sunt de cinci ani împreună, dar nu au planuri de căsătorie. „Dacă un bărbat vrea să facă ceva, o face şi cu tine de mână. A fost înţelegerea noastră de la început. Când nu mai simţim, ne spunem „la revedere”. Acesta este şi motivul pentru care nu ne-am căsătorit până acum. Nu cred în această instituţie a căsătoriei. Un act nu te ţine şi atunci e mai important respectul”, a spus artista la o emisiune TV

Mai multe