Adio, vacanţă! Jennifer Lopez a plecat singură cu avionul din sudul Franţei. A luat cu ea şi cheia inimii lui Ben Affleck?

2 august 2021   News

Ben Affleck a plecat din Europa spre America înaintea iubitei sale. Ea şi-a continuat vacanţa în Portofino, apoi a plecat singură cu avionul din Franţa.

În Portofino, fără Ben, Jennifer a fost surprinsă în fotografii foarte melancolică. A îmbrăcat o rochie albă, care a marcat şi mai mult dispoziţia romantică a divei.

De atunci, cei doi au petrecut mult timp scriindu-şi mesaje, căci după plecarea lui, cântăreaţa a fost văzută în timp ce scria pe telefon sau când vorbea pe FaceTime.

Înainte de pleca de la bordul iahtului care le-a adus atâtea bucurii şi amintiri, Ben Affleck i-a dăruit iubitei Jennifer Lopez un colier care pare a reprezenta cheia inimii sale.

J Lo a purtat această cheie şi a accesorizat-o cu un superb caftan Valentino în ultima zi de vacanţă. Înainte de a părăsi sudul Franţei, diva a avut grijă să se fotografieze cu toţi membrii echipajului.

Artista şi-a luat rămas bun de la toată lumea alături de care a avut o vacanţă de vis şi unde şi-a sărbătorit ziua de naştere. Au călătorit pe Marea Mediterană, au vizitat oraşe minunate din Franţa şi Italia, iar unii angajaţi chiar şi-au luat la revedere de la ea în lacrimi.

Fără îndoială, o divă de talia lui Jennifer Lopez a animat cu adevărat sudul Franţei, chiar dacă este o zonă în care multe vedete internaţionale o aleg ca destinaţie de vacanţă. Farmecul lui J Lo are ceva aparte, care atrage oamenii.

Foto: Profimedia

Mai multe