Admirabil! Gestul pe care l-a făcut Orlando Bloom pentru refugiaţi!

1 octombrie 2015   News

Problema refugiaţilor sirieni nu l-a lăsat indiferent pe Orlando Bloom. Celebrul actor a empatzat cu cei aflaţi la nevoie şi a dorit să le ofere o mână de ajutor, în calitate de ambasador al bunăvoinţei pentru UNICEF.

Văzând că problema sirienilor nu se diminuează deloc, ci dimpotrivă, Orlando Bloom a dorit să le ofere sprijinul lui refugiaţilor cazaţi în tabara Gevgelija din Macedonia. Marţi dimineaţă, actorul a luat primul zbor către Macedonia, pentru a-i vizita pe refugiaţi.

Ajuns acolo, Orlando a vrut numaidecât să se întâlnească cu unii dintre ei, pentru a le da de veste că vrea să se implice direct şi că UNICEF va căuta o soluţie pentru cei aflaţi în nevoie.

Fotografii l-au surprins pe Orlando stând de vorbă şi jucându-se cu mai mulţi copii în timpul vizitei sale în acea tabără de refugiaţi, aflată la graniţa dintre Macedonia şi Grecia.

Orlando Bloom a primit în 2009 titlul de Ambasador al Bunăvoinţei pentru UNICEF. Starul britanic are un fiu - Flynn, născut pe 6 ianuarie 2011 - cu modelul australian Miranda Kerr, cu care a fost căsătorit din 2010 până în 2013.

Sursa foto: Hepta

Mai multe