Adrian Mutu a vorbit despre divorţ

16 aprilie 2014   News

Fotbalistul a acceptat să acorde un scurt interviu pentru emisiunea “La Măruţă”, de la Pro TV, în care a atins atât subiectul divorţului şi al copiilor, cât şi pe cel al retragerii lui Cristi Chivu din fotbal.

Fotbalistul a acceptat să acorde un scurt interviu pentru emisiunea “La Măruţă” de la Pro TV, în care a atins atât subiectul divorţului şi al copiilor, cât şi cel al retragerii lui Cristi Chivu din fotbal.

Adrian Mutu a glumit pe seama vieţii sale sentimentale, spunând: "Eu nu sunt vânzător de sentimente, eu sunt vânător de sentimente".

Adrian Mutu a recunoscut că faptul că se află departe de soţie şi de fetiţe e dificil: "E o perioadă grea, clar. Dar trebuie să trecem prin ea. Fetiţele sunt la şcoală acolo".

Iepuraşul va veni atât la fiul său cel mare, Mario, cât şi la fetiţele din cea de-a doua căsătorie, Adriana (7) şi Maya (5). Mutu a explicat că va discuta cu Consuelo despre ceea ce îşi doresc fiicele sale de la iepuraşul de Paşte, explicând şi că toată discuţia despre divorţ a fost "construită" de presă.

"Sfătuiesc toate fetele să nu mai intre în acel restaurant cu mine, pentru că probabil o să se creadă că sunt cu mine. Le avertizez. Îmi pare rău că Cristi (n.r. Chivu) s-a lăsat de fotbal. O să vorbesc cu el personal", a mai spus Mutu.

Foto: pagina personală

Mai multe