Adrian Năstase, din nou bunic! Nora Bianca este însărcinată a doua oară FOTO

15 iulie 2019   News

Evenimentele se ţin lanţ în familia fostului politician. Dacă săptămâna trecută, o aniversa  pe viitoarea noră, cât de curând va sărbători venirea pe lume a celui de-al doilea nepoţel.

Veşti bune pentru Adrian Năstase! Fiul cel mare, Andrei Năstase, şi soţia acestuia, Bianca Ciuvăţ, îl vor face bunic a doua oară. Deşi cuplul este extrem de discret, Bianca s-a dat de gol la petrecerea viitoarei sale cumnate, Corina Corolevschi, la care a purtat o rochie ce i-a pus în evidenţă burtica de gravidă.

Încă din vacanţa petrecută în sudul Franţei, împreună cu seniorii Dana şi Adrian Năstase, tânăra familie şi-a dezvăluit viitoarea formulă, postând o frumoasă fotografie pe contul de Instagram. 

Deja Bianca şi Andrei Năstase ştiu la ce să se aştepte atât pe perioada sarcinii, cât şi în ceea ce priveşte schimbatul scutecelor, având acasă un băieţel frumos, pe Nicolas, care e bucuria întregii familii. Fiul lor a venit pe lume în martie 2017, iar în câteva luni va avea un partener de joacă, de năzbâtii şi de somn.

Vezi mai multe instantanee în galeria foto.

Mai multe