Adriana Bahmuţeanu, lovită şi ameninţată cu moartea

2 noiembrie 2021   News

A trăit un coşmar în urmă cu ceva ani, dar evită să vorbească despre asta. Adriana Bahmuţeanu a fost traumatizată şi bătută de bărbatul cu care se mutase împreună şi alături de care încerca să îşi croiască o viaţă.  

”Am fugit de el, am stat două luni la o prietenă, era un om violent, era violent cu părinţii lui. Îmi pare bine că mi-am găsit tăria să plec, îmi era foarte frică, îmi era frică că o să mă omoare, că o să-mi facă ceva rău. Tata m-a văzut că aveam o urmă de bocanc pe picior, era un om foarte violent, la început era totul minunat. După ce ne-am mutat împreună au început poveştile nasoale”, a spus Adriana într-o emisiune online.

”Eram foarte tânără, avem 18-19, nu mă lasa să intru în presă că i se părea că dacă îmi găsesc pe altcineva dacă lucrez. A venit în casă la prietena mea, mi-a zis că vrea să vorbească în particular, ne-am dus în altă cameră şi a scos un pistol. Mi-a zis că ori te împaci cu mine, ori te împuşc. Nu ştiu dacă era un pistol de jucărie că nu mi-am dat seama, dar am avut tăria să-i spun: <<Împuşcă-mă că eu o să mor, iar tu te duci la puşcărie>>, a adăugat Adriana.

Mai multe