Adriana Lima se iubeşte cu Ryan Seacrest?

14 septembrie 2016   News

Se zvoneşte în presa internaţională că între modelul Adriana Lima şi prezentatorul Ryan Seacrest s-ar fi înfiripat ceva atunci când au fost plecaţi la Jocurile Olimpice de la Rio, luna trecută.

Se zvoneşte că cei doi ar forma un cuplu

Se pare că timpul petrecut împreună a făcut-o pe Adriana Lima să-l privească cu alţi ochi pe Ryan Seacrest. Potrivit E! Online, cei doi s-ar fi îndrăgostit unul de celălalt, iar acum formează un cuplu. De altfel, această ipoteză este susţinută şi nişte fotografii surprinse de paparazzi zilele trecute, pe când cei doi s-au bucurat de o cină romantică în New York.

E drept că cei doi n-au confirmat până acum acest lucru, însă noi credem că Ryan şi Adriana ar face un cuplu chiar frumos.

De altfel, Ryan a mai avut relaţii cu femei frumoase şi celebre. Acesta s-a iubit până acum cu Julianne Hough (timp de trei ani), cu artista mexicană Paulina Rubio şi cu modelul Sports Illustrated Dominique Piek.

La rândul ei, Adriana, a divorţat anul acesta de starul NBA sârb Marko Jaric, după un mariaj de cinci ani. Iar în 2001, s-a iubit cu Lenny Kravitz, cu care s-a şi logodit în 2002, dar cu care n-a mai ajuns la altar, căci s-au despărţit în acelaşi an.

foto: hepta

Mai multe