Adriana Trandafir, totul despre lupta cu coronavirusul: "Am avut senzaţia că am să mor"

29 iulie 2020   News

A fost diagnosticată cu coronavirus şi a petrecut şase săptămâni în spital. Adriana Trandafir a trecut printr-un coşmar, dar, într-un final, a reuşit să învingă boala.

"Am filmat la "Te cunosc de undeva", pe 8 iunie, şi, pe 12 iunie, am fost invitată la "Chefi la Cuţite". Am simţit că mi-e frig - şi la Marcel tot aşa a debutat - şi le-am spus să închidă aerul condiţionat. Am mers noaptea acasă, am mâncat o felie de pepene rece şi, de atunci, a debutat simptomatologia cu un inconfort la gât - ceea ce pentru mine nu este nimic grav pentru că fac foarte des lucruri de-astea - cu o senzaţie de roşu în gât. Era aşa o jenă pe care o am de fiecare dată când poate vorbesc mai mult, când poate ţip.", a povestit Adriana Trandafir la Antena3.

Treptat, starea ei s-a agravat. "Am început să fac frisoane, temperatură, dar eu am mai trecut prin lucruri din astea. Nu mi s-a părut nimic deosebit, până când mi-au dispărut gustul şi mirosul şi mi-a fost atât de rău încât nu mă mai puteam ridica din pat. Soţul meu a spus să chemăm un doctor. Am spus nu. Era weekend şi am zis că o să stau să zac şi o să îmi revin. Dar nu a fost aşa", a mai spus actriţa.

În cele din urmă a ajuns la spital, suferinţa devenise tot mai acerbă. “Am avut senzaţia de nu ştiu câte ori că am să mor”.

Mai multe