Adriano Celentano şi-a înşelat jumătatea cu Ornella Muti. Ce a spus soţia actorului când a aflat cu cine face sex

8 octombrie 2020   News

Adriano Celentano şi Claudia Mori s-au căsătorit în 1964 şi sunt îndrăgostiţi şi astăzi. La un moment dat, însă, în vieţile lor s-a strecurat o ispită, iar relaţia a avut de suferit. Actorul şi-a înşelat jumătatea cu o altă divă.

S-au întâlnit pe platoul de filmare la ''Uno strano tipo (Un tip ciudat)'', dar Adriano avea deja reputaţia unui aventurier, iar asta făcea ca toate eforturile sale de a o  fermeca pe tânăra actriţă să fie nule. Jucau împreună, dar Claudia se purta cu indiferenţă faţă de el. Cu toate acestea, într-o zi, actriţa a lovit accidental un bec, rănind faţa lui Adriano. Acest accident aparent obişnuit a schimbat totul, chiar dacă după încheierea filmărilor Claudia şi Adriano au mers  pe drumuri separate. Cei doi s-au întâlnit din nou câteva luni mai târziu.

Cuplul s-a căsătorit în secret pentru a evita întâlnirea cu paparazzii, a avut trei copii şi a fost implicat în numeroase scandaluri. Cu toate acestea, nicio bârfă nu i-a putut separa. Ba mai mult, unii spun că Mori a inventat majoritatea poveştilor cu Adriano pentru a-şi promova soţul.

O singură aventură a starului a fost aproape de a le distruge mariajul. Celebrul actor şi-a lăsat soţia şi copiii pentru Ornella Muti, o frumoasă actriţă italiană. „Adriano a fost singura infidelitate din viaţa mea”, spune Ornella, care l-a trădat atunci pe Andrea Facchinetti, cu care va avea mai târziu doi copii, în timp ce Celentano o înşela pe Claudia Mori.

Legătura dintre Adriano şi Muti a fost una cu scântei. Actriţa şi-a găsit alinare în braţele starului în timp ce relaţia sa trecea printr-o criză. Claudia a jucat rolul soţiei iertătoare. Ba chiar şi-a asumat şi vina pentru modul în care au evoluat lucrurile.„Amândoi eram geloşi. Purtam fuste mini şi el mi le tăia. L-am făcut pe Adriano să sufere”. Actriţa a menţionat apoi că Celentano „s-a simţit singur în relaţie. Nu a fost vorba de o trădare, ci de o reacţie. Între noi a existat întotdeauna o dragoste foarte puternică. Îl iubesc foarte mult pe Adriano, care este un om profund bun, onest, consecvent ”.

De cealaltă parte, starul a reiterat, cu alte cuvinte, dragostea care l-a legat mereu de soţia sa şi a atins doar superficial tema infidelităţii: „Între mine şi Claudia a existat întotdeauna dragoste. Am trecut printr-o criză în urmă cu ceva ani, dar suntem o familie unită, în  ciuda unei „distrageri” de acum patruzeci de ani.

Din fericire pentru Claudia, răbdarea ei a dat roade. Celentano s-a întors acasă şi i-a cerut iertare. Astăzi, după toţi anii petrecuţi împreună, căsătoria cuplului este mai puternică ca niciodată! Adriano şi Claudia au nepoţi şi duc o viaţă liniştită aproape de Milano.

Mai multe