Aerosmith anulează alte două spectacole din cauza bolii lui Steven Tyler

9 decembrie 2022   News

Aerosmith a anulat ultimele două spectacole de la Los Angeles din cauza stării de sănătate a solistului Steven Tyler.

Trupa urma să cânte astăzi și mâine, dar a trebuit să anuleze concertele de pe scena Dolby Live din cauza problemelor de sănătate pe care le are Tyler, în vârstă de 74 de ani, a căror natură nu a fost dezvăluită.

Cei de la Aerosmith au postat o fotografie pe contul lor de socializare și și-au cerut scuze pentru anularea neașteptată - care vine la câteva zile după ce au procedat la fel cu prestațiile din 2 și 5 decembrie.

„Ne pare rău să anunțăm că anulăm ultimele două spectacole la sfatul medicului. Ne vedem de Anul Nou", au spus ei.  

Trupa a făcut o declarație pe rețelele de socializare în care dezvăluie că Tyler, despre care în vara trecută se spunea că se descurcă extrem de bine, după o perioadă petrecută la dezintoxicare, s-a îmbolnăvit.

„Este o dezamăgire că suntem forțați să anulăm spectacolul din Las Vegas din această seară, deoarece Steven se simte rău și nu poate să cânte”, a spus trupa.  „Ne cerem scuze pentru notificarea de ultim moment”.

Fanilor li s-a promis o rambursare pentru bilete.  Nu se știe încă de ce boală suferă cântărețul.

Steven a intrat din proprie voință la dezintoxicare, asta după ce a suferit o intervenție chirurgicală la picior și a început să ia din nou medicamente pentru durere. Aerosmith a fost fondată în urmă cu 50 de ani și a vândut peste 150 de milioane de albume în întreaga lume.  

Mai multe