Afectată de despărţire! Diane Kruger, din ce în ce mai slabă

28 iulie 2016   News

Timp de zece ani s-a iubit pătimaş cu Joshua Jackson. Din păcate, săptămâna trecută, relaţia lor amoroasă a ajuns la final, deşi toată lumea spera să-i vadă păşind spre altar.

De când a confirmat despărţirea, Diane e plecată într-o vacanţă

De ce s-au despărţit cei doi nu ştim, însă faptul că Diane este destul de afectată de această separare suntem siguri.

În ultima săptămână, Diane Kruger a încercat să se ţină departe de presă, mai ales că toată lumea vrea să afle motivul despărţirii. Totuşi, actriţa a vrut să le dea un semn de viaţă fanilor internauţi, postând o imagine pe Instagram.

Noua siluetă a actriţei i-a îngrijorat pe fanii internauţi

Însă, imaginea postată, în care actriţa apare în costum de baie, mai degrabă i-a îngrijorat pe fanii internauţi, care au observat imediat că silueta actriţei pare mult mai slăbită decât cea pe care a afişat-o până acum.

Aşadar, să fi fost o despărţire forţată? Puţin probabil, mai ales că s-a zvonit că Diane a fost cea care a călcat strâmb, având o aventură cu actorul american Norman Reedus.

Cert este că despărţirea dintre Diane şi Joshua a survenit după câteva luni în care s-a tot zvonit că relaţia lor este pe butuci. În luna martie, Diane anunţase că s-a mutat cu iubitul ei, dar că decizia de a se căsători nu a fost luată încă.

Citeşte şi Diane Kruger & Joshua Jackson: cine a fost infidel?

Mai multe